Ben je toe aan meer geluk, FLEXIBILITEIT EN POSITIVITEIT?

Iedereen wil gelukkig zijn. Geluk is volgens recent wetenschappelijk onderzoek voor ongeveer 50 procent voor iederéén maakbaar. Je hebt je eigen geluk dus in de hand.

In 7 bijeenkomsten van 6 uur geven we je praktische handvatten en wetenschappelijke kennis om te werken aan je eigen geluk. We helpen je te ontdekken wat voor jóu werkt en wat jíj nodig hebt om je ervaring van geluk te vergroten. Meer informatie over wat gelukskunde is, en welk effect geluk op de mens heeft, kun je HIER vinden.

Na de 7 bijeenkomsten heb je je verrijkt met het volgende

  • Wetenschappelijk onderbouwde instrumenten om meer geluk in je leven te kunnen brengen.
  • Kennis van de wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat de oefeningen daadwerkelijk werken.
  • Inzicht in jouw persoonlijke gedachten en patronen die je belemmeren bij het ervaren van meer geluk.
  • De rijkdom van het delen van ervaringen en verbinden met de andere deelnemers, een cruciaal aspect bij het ervaren van meer geluk.

Daarnaast krijg je nog de volgende extra’s

  • Je maakt tijdens de bijeenkomsten je eigen persoonlijke gelukswijzer.
  • Na afloop krijg je een persoonlijk gesprek met aandacht voor het verwezenlijken van jouw stappen.

En verder moet je dit weten

De cursus vindt plaats op onze unieke locatie in Herwen met minimaal 6 deelnemers. Deelnemen aan de gehele cursus kost €420,- (exclusief 21% BTW), inclusief alle cursusmateriaal en lunch.

De middagen zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen. Je bent dan als toehoorder aanwezig en doet natuurijk ook mee met de verschillende opdrachten. Deelnemen aan een middag kost €70,- (exclusief 21% BTW), inclusief alle cursusmateriaal en lunch (je neemt dan dus niet deel aan het ochtendprogramma met terugblik en persoonlijke feedback).

Cursusdata

Bij voldoende deelnemers bepalen we samen de data, De zeven bijeenkomsten worden om de twee weken gepland.

Heb je interesse in de cursus? Of in één of meer dagen uit de cursus? Vul het inschrijfformulier hieronder in, of neem contact op als je nog vragen hebt. We reageren zo snel mogelijk.

[contact-form-7 404 "Not Found"]