Over Happiness Academie Nederland

De Happiness Academie Nederland staat voor een betere wereld. Al onze activiteiten zijn gericht op het creëren van een betere wereld. Wij werken met klanten die een bijdrage leveren aan het geluk van zichzelf en anderen. Wij faciliteren onze klanten in hun proces om hun beste eigen zelf te ontdekken en te zijn. Dit geld voor zowel individuen, teams en organisaties. Onze klanten creëren een meerwaarde voor zichzelf en voor hun omgeving.

Bij de Happiness Academie Nederland krijgen de klanten een goed zelfbeeld, ze weten wat ze gelukkig maakt en hoe ze dit verduurzamen. Wij maken hierbij gebruik van drie krachtige modellen die onder onze regie met andere deskundigen zijn ontwikkeld.

  • – 3Z-model
  • – LifeArt-model
  • – Yondering-model

Door het toepassen van deze modellen valt alles op de plaats en weet je wat je gaat doen, hoe je het gaat doen, waarom je het doet, hoe je het blijft doen of je hoe je je doelen kunt bijsturen.

Onze methodes zetten jou in je kracht zowel persoonlijk als professioneel. We werken met mensen uit diverse sectoren zoals, onderwijs, zorg, sociale domein, technologie, overheid, politie, hi-tech bedrijven, sport, zzp’ ers, coaches, kortom iedereen die een bijdrage levert aan een betere wereld.

Wij richten ons op ontdekkers, avonturiers, pioniers, ontwikkelaars, wereldverbeteraars, the Global goals en mensen met een growth mindset,  Onze klanten weten dat het anders en beter kan en zijn beried om hierbij alles in te zetten en hulp te vragen aan de Happiness Academie Nederland.

Lees verder…


Over Marco

Ik heb een talent voor contact maken met mensen. En ik heb een talent voor gelukkig zijn. Toen ik me meer ging verdiepen in de gelukskunde, zag ik dat de wetenschap heeft aangetoond dat die twee onlosmakelijk met elkaar verweven zijn: sterke sociale verbindingen dragen bij aan geluk. En gelukkige mensen zijn leggen gemakkelijk contact.
Lees verder…


Over Erna

Creativiteit maakt mensen gelukkig, en gelukkige mensen zijn creatiever. Maar waar moet je nou beginnen? Dat was voor mij best een zoektocht. Mijn hele leven streefde ik naar meer en beter.
Lees verder…