Leven is voelen. Ik heb een talent voor contact maken met mensen. En ik heb een talent voor gelukkig zijn.

Toen ik me meer ging verdiepen in de gelukskunde, zag ik dat de wetenschap heeft aangetoond dat die twee onlosmakelijk met elkaar verweven zijn: sterke sociale verbindingen dragen bij aan geluk. En gelukkige mensen leggen gemakkelijk contact.

Ik word blij van de gedachte dat geluk voor een deel ook maakbaar is. Als je maar weet hoe. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat eenieder voor circa 50% invloed heeft op zijn of haar eigen geluk. Geluk komt voor de meesten niet aanwaaien en is vaak hard werken. Iedereen wil gelukkig zijn en in mijn leven help ik graag en veel mensen in het werken aan zijn of haar geluk en aan mijn eigen geluk.

Ik ben meer dan twintig jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Ik heb veel ervaring in het onderwijs, trainingen en workshops. Tevens ben ik de trekker van gelukskunde op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik workshops geef over gelukskunde aan studenten en medewerkers. Door mijn medewerking aan de Happiness Academie Nederland wil ik die kennis en ervaring met nog veel meer mensen delen.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op!

Marco: 0638 502 835   marco@happinessacademienederland.nl


Verder lezen?

Lees hier over Erna, of bekijk ons aanbod.