De Happiness Academie Nederland staat voor kennis en activiteiten die door wetenschappelijk onderzoek worden ondersteund.

De Happiness Academie Nederland staat voor een betere wereld. Al onze activiteiten zijn gericht op het creëren van een betere wereld. Wij werken met klanten die een bijdrage leveren aan het geluk van zichzelf en anderen. Wij faciliteren onze klanten in hun proces om hun beste eigen zelf te ontdekken en te zijn. Dit geld voor zowel individuen, teams en organisaties. Onze klanten creëren een meerwaarde voor zichzelf en voor hun omgeving.

Onze methodes zetten jou in je kracht zowel persoonlijk als professioneel. We werken met mensen uit diverse sectoren zoals, onderwijs, zorg, sociale domein, technologie, overheid, politie, hi-tech bedrijven, sport, zzp’ ers, coaches, kortom iedereen die een bijdrage levert aan een betere wereld.

 

Bij de Happiness Academie Nederland krijgen de klanten een goed zelfbeeld, ze weten wat ze gelukkig maakt en hoe ze dit verduurzamen. Wij maken hierbij gebruik van drie krachtige modellen die onder onze regie met andere deskundigen zijn ontwikkeld.

  • – 3Z-model
  • – LifeArt-model
  • – Yondering-model

Door het toepassen van deze modellen valt alles op de plaats en weet je wat je gaat doen, hoe je het gaat doen, waarom je het doet, hoe je het blijft doen of je hoe je je doelen kunt bijsturen.

Wij richten ons op ontdekkers, avonturiers, pioniers, ontwikkelaars, wereldverbeteraars, the Global goals en mensen met een growth mindset,  Onze klanten weten dat het anders en beter kan en zijn beried om hierbij alles in te zetten en hulp te vragen aan de Happiness Academie Nederland.

We helpen mensen en organisaties om meer grip te ervaren op hun geluk in leven en werk. Geen zweverige taal en vage activiteiten, maar workshops en bijeenkomsten met inhoud die wetenschappelijk bewezen bijdraagt aan het vergroten van geluk.

We verzorgen workshops en programma’s waarbij we actief met de deelnemers samen aan wat jij als persoon nodig hebt om gelukkig(er) te zijn. Dat doen we individueel, op inschrijving of voor teams en organisaties. Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk eens op de pagina met ons aanbod.

De Happiness Academie Nederland is opgericht door Marco Vleeming en Erna Reiken.

Lees hier meer over Marco.

Lees hier meer over Erna.

Heb je vragen? Opmerkingen? Wil je iets delen of bijdragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!