Creativiteit maakt mensen gelukkig, en gelukkige mensen zijn creatiever. Maar waar moet je nou beginnen? Dat was voor mij best een zoektocht.

Mijn hele leven streefde ik naar meer en beter. Als ik meer geld zou verdienen, dan werd ik wel gelukkig, een leukere baan, een succesvol eigen bedrijf, een mooi huis, beter schrijven, een betere trainer, 10 kilo eraf, ga zo maar door.

Na een heftige burn-out en spannende operatie begon ik een aantal jaar geleden dingen te veranderen. In eerste instantie intuïtief, maar na veel self-help boeken, trainingen en een opleiding gelukskunde zag ik dat ik (soms onbewust) al dingen deed waarvan onderzoek aantoonde dat je daar gelukkig van werd: dankbaarheid, acts of kindness, creativiteit, enzovoort. En door het nog bewuster en consequenter te doen, ervoer ik nog meer geluk. Ik ontdekte echt: je eigen geluk heb je zelf in de hand, ook als het leven even tegen zit.

Die kennis en ervaring wil ik nu met iedereen delen en heb daarom samen met Marco de Happiness Academie Nederland opgericht. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op!

Erna: 0624 978 220  erna@happinessacademienederland.n


Verder lezen?

Lees hier meer over Marco, of bekijk ons aanbod.