Het Happiness Project Gretchen RubinDagelijks praat ik met mensen over geluk en gelukskunde. Ik kom mensen tegen die zeggen gelukkig te zijn en ook mensen die zeggen gelukkiger te willen zijn. Vaak wordt er aan mij gevraagd waarom ik mij bezig houd met geluk en gelukskunde en door daarover te praten krijg ik ook weer inzichten in wat anderen gelukkig maakt.

Praten en ervaringen delen over geluk en gelukskunde vind ik heerlijk om te doen. Geluk is voor iedereen een beetje anders. Iedereen heeft zijn eigen leven: vrienden, familie, gezin, kinderen, werk, passies, geld, levenservaringen, woonomstandigheden, woonomgeving, gezondheid, hobby’s, liefde, enzovoort.  Iedereen heeft een uniek leven en ervaart zijn geluk op zijn eigen unieke manier.

“Doordat ik geloof dat ik gelukkiger kan zijn, zet ik de weg open om te blijven werken aan mijn geluk en geluk te ervaren.”

Ik werk graag aan mijn geluk en aan het geluk van anderen. Doordat ik geloof dat ik gelukkiger kan zijn, zet ik de weg open om te blijven werken aan mijn geluk en geluk te ervaren. Het geeft mij een gelukkig gevoel. Het werkt voor mij en voor vele anderen.

“Wat je aandacht geeft, groeit!”

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat werken aan je geluk echt kan en je een gelukkiger mens kunt zijn. Wat je aandacht geeft groeit! Er is steeds meer aandacht voor gelukskunde in de media en er worden steeds meer workshops en lezingen gegeven over gelukskunde. Zo ook is het een aanrader om het boek “Het Happiness Project” van Gretchen Rubin te lezen. De ervaringen die Gretchen deelt, zijn voor mij herkenbaar.

Leestip!Het Happiness Project van Gretchen Rubin.
(ISBN 9789400506954 – september 2015)

Gretchen neemt de lezer mee in haar Happiness Project. Ze besluit op een dag een jaar te wijden aan het vinden van meer geluk. Ze deelt haar aanpak, de successen en ook haar worstelingen en twijfels. Mooi om te lezen hoe zij aan haar geluk werkt en wat dit met haar en haar omgeving doet.

We lezen graag je reactie

Dankjewel voor je reactie!