De Happiness Academie Nederland gaat on tour. Met ons mobiele gelukslab stonden we zondag 6 mei op de Posbank bij Rheden.

Tijdens deze tour kun je kort proeven van een aantal van onze activiteiten (zoals de minicursus loslaten) en geven we  informatie over onze cursussen, workshops en opleidingen. Wil je ervaren wat gelukskunde inhoudt? Wil je over geluk praten met ons? Wil je weten wat gelukskunde voor jou kan betekenen? Wil je jouw kennis en vaardigheden delen? Dan ben je van harte welkom! Een drankje en iets lekkers staan voor je klaar en we hebben een leuk presentje voor je.

In ons mobiele gelukslab bieden we verschillende dingen aan, zoals een mini-cursus loslaten en delen we free hugs uit (en vertellen je meteen waarom die volgens de gelukskunde zo belangrijk zijn). Ook hebben we interessante boeken en spellen bij ons die je kunt inzien. En natuurlijk was de Posbank de perfecte locatie voor de start van een awe-walk.

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en waar we de volgende keer parkeren met ons mobiele gelukslab? Vul dan hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte met onze nieuwsbrief.

We lezen graag je reactie

Dankjewel voor je reactie!