Wat werkt voor jouw geluk

Zoek je een speelse en tegelijk ook leerzame en waardevolle workshop? wil je een interactieve workshop over “de kunst van een goed leven”?, die ook meteen meer verbinding en verdieping in je team oplevert? Dan is het gelukslab echt iets voor jou.

Toeval en geluk bepalen welke onderdelen uit onze grote grabbelton met activiteiten – die leiden tot meer (inzicht in) geluk – aan bod komen. Jullie gaan meteen aan de slag; soms speels, soms serieus, de ene keer voor jezelf, dan weer met elkaar.

Je ontdekt bij jezelf en bij je collega’s wat wel of niet werkt, en komt zo samen tot inzichten die jullie helpen om als team dagelijks meer geluk en minder stress te ervaren. Geweldig toch!?

Dit zeiden deelnemers over ons GeluksLab:

“Leuke oefeningen en snel tot diepgang. Dat smaakt naar meer.”
Guido Grolla, medewerker Hogeschool Arnhem Nijmegen

“Het was zo leuk en waardevol! Voor mij was vooral het definiëren van geluk – erbij stilstaan met elkaar – waardevol. En ik neem het stappenplan van de belemmerende overtuigingen mee (heb ‘m ook al met mensen gedeeld).”
Janique Scharenborg, student

‘Gevarieerd, veel doen en inspirerend.’ ‘Heel actief, mooie opdrachten, inspirerend voor jezelf en voor in de les. Energie van gekregen.’ ‘Enthousiaste begeleiding, gelachen en gezellig.’ ‘Super leuk, positief, inspirerend en nieuwe inzichten om toe te passen.’ ‘Afwisselend, zouden we ook binnen de teams van het ROC moeten doen.’ ‘Ontzettend fijne sfeer, leerzaam en laagdrempelig. Open, praktisch, vrolijk, top!’ ‘Heel bruikbaar in onderwijs, enthousiaste trainers en inspirerend.’ ‘Leuke gastdocenten, speelse manier om kennis te maken met het onderwerp.’ ‘Was boven verwachting, onverwachts veel gelachen.’ ‘Top! Fijne mensen, inspiratie in overvloed, praktisch en leerzaam.’ 
Medewerkers ROC Nijmegen


Benieuwd of ons GeluksLab ook iets voor jouw team is?

Vul dan het onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Bellen mag natuurlijk ook: 0624 978 220.