Hoe gaat het met je? Geef eens een cijfer van 1 tot 10: hoe gelukkig voel je je nu? Welkom in de GelukskundeBOX. Adem rustig diep in en weer rustig uit.

Je kunt nu door de deur naar de volgende ruimte gaan. In deze ruimte word je overladen met ‘Goeie Daden’ (Acts of Kindness); plaatjes, beelden, voorwerpen en zo verder. Wat voor Goeie Daad kun jij doen? Vandaag? Deze week? Schrijf op wat je gaat doen. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een Goeie Daad niet alleen die ander, maar ook jou een gelukkig gevoel geeft. Dubbel geluk.

Als je er klaar voor bent, ga je naar de volgende ruimte. Deze is gevuld met bekende en onbekende mensen. Denk nu bijvoorbeeld aan een persoon die je bewondert. Wat is een kwaliteit van die persoon die jij in het bijzonder waardeert en waar je misschien ook wel een beetje jaloers op bent? Bedenkt dat jij die kwaliteit ook bezit. Hoe zou jij dat vinden? Hoe kun je die kwaliteit ontwikkelen? Welke eerste kleine stap kun je zetten?

Zo ga je door de vele inspirerende ruimtes die gebaseerd zijn op onderzoeken uit de gelukskunde. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aspecten als Flow, (Zelf)compassie, Vergeving, Awe, Mindfulness, Dankbaarheid, Beste Versie Van Jezelf en nog veel meer.

Doe jij mee aan het verwezenlijken van de GelukskundeBOX?

De GelukskundeBOX is een box waarin ervaren wordt hoe kennis uit de gelukskunde je gelukkiger maakt. Je beleeft de wereld van geluk.

Ik heb ideeën over de inhoud van de GelukskundeBOX. Ik heb ook ideeën over de vormen. En ik ben benieuwd welke ideeën en vormen jij hebt. Heb jij ideeën die je met mij wilt delen? Wil jij samenwerken om met mij om het idee te realiseren? Denk je nu al aan een moment, een bijeenkomst of evenement, op jouw school of in jouw gemeente, waar de GelukskundeBOX niet mag ontbreken? Particulieren en bedrijven zijn welkom om de samenwerking aan te gaan.

Reageer hieronder en dan neem ik contact met je op, of stuur een bericht via ons CONTACTFORMULIER.

We lezen graag je reactie

Dankjewel voor je reactie!