Hallo Jij,

In deze lastige tijd geeft de Happiness Academie Nederland graag een aantal dingen gratis weg. Misschien is het voor jou nu juist wel de tijd om van deze gelegenheid gebruik te maken. Wij nodigen jou dan ook uit en verwelkomen je bij een van onze gratis activiteiten.

Het volgende geven wij gratis weg, natuurlijk zonder verplichtingen, gewoon omdat wij dat kunnen en willen.

  • Twee gratis online coachingstrajecten bestaande uit vijf sessies van 45 minuten.ter waarde van € 375,00. De eerste twee aanmelding krijgen dit gratis van ons! Klik op de link voor meer informatie en om je aan te melden.
  • De online cursus “De kunst van een Goed Leven”. Deze stellen we gratis beschikbaar zolang de crisis duurt, dus in ieder geval tot 1 juni (op het moment van schrijven). Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar marco@happinessacademienederland.nl of een bericht te sturen naar 0638502835 of door via Messenger een bericht te sturen naar Marco of Erna.
  • Het gratis boekje Jouw Kompas voor Jouw Leven..  Dit boekje staat vol met nuttige informatie en opdrachten die juist nu erg van toepassing is.

 

 

Het dagelijks leven staat voor de meesten van ons behoorlijk op de kop door het corona-virus. We leven in een onzekere tijd en weten niet goed wat ons te wachten staat. Ook voor mij heeft het consequenties. Zoals je misschien weet ben ik met Erna aan het reizen door Europa. We noemen onze reis de #LifeArtTrip. Het is nu onmogelijk geworden om vrij te kunnen reizen naar waar wij ook maar naar toe zouden willen. Ook de dagelijkse benodigdheden zoals boodschappen doen, en in ons geval drinkwater vinden en het toilet kunnen legen, ziet er nu anders uit. En op campings en camperplekken kunnen we niet meer terecht. Enfin, genoeg dingen om je zorgen over te maken. Maar ik heb veel geluk in mijn leven. Momenteel verblijven we op een prachtige plek in Portugal,f midden in de natuur bij twee schatten van mensen Edd & Anika. We kunnen hier verblijven en we helpen Edd en Anika met klussen op hun grote landgoed. We kunnen eigenlijk alles doen wat we écht belangrijk vinden, ook omdat we zo goed weten wát we belangrijk vihden. Dat gun ik jou ook.

Mede door onze kennis en vaardigheden die we zelf in onze cursisten aanbieden, hebben we gemerkt dat we daar veel aan hebben in deze tijd. Het 3Z-model toont aan wat we graag doen en hoe we dit mogelijk maken en onderhouden, Het creatief denken volgens de Yondering-methode helpt ons om in mogelijkheden te denken waar we van te voren niet aan hadden gedacht en de LifeArt-methode (De Kunst van een Goed Leven” helpt ons om gelukkiger in het leven te blijven staan.  Daarom willen wij graag onze kennis en vaardigheden juist op dit moment delen met jullie.

Veel sterkte in deze tijd. We komen hier samen doorheen.

Marco & Erna