Ik zie je graag op 1 september op onze prachtige locatie in Herwen. Ik nodig je graag uit voor de cursus De Wetenschap van Geluk. Schrijf je in en verdien €100,- terug.

Ik hoor vaak van mensen als ik over gelukskunde praat dat het vaag voor ze is. In het gesprek dat volgt, zijn ze verbaasd dat de cursus gelukskunde wetenschappelijk onderbouwt is en zoveel te bieden heeft. Geluk is iets ongrijpbaars en voor iedereen heeft het weer een andere betekenis. Gelukskunde is juist heel concreet, wetenschappelijk onderbouwd en de invloed op het geluk is meetbaar.

Geluk is voor circa 50% maakbaar voor jou. Welk cijfer geef jij de afgelopen maand voor je geluk? Een 4, 6, 7, 8 of wellicht een 9 of 10? Wil je meer geluk ervaren? Wil je van een 4 naar een 6, van een 7 naar een 8 of zelf van een 9 naar een 10? Hoe wil je dat gaan doen? Want het kan.

In de cursus De Wetenschap van Geluk ga je aan de slag met diverse wetenschappelijk onderbouwde theorieën, methodes, onderzoeken en oefeningen die bijdragen aan een hoger geluksbesef.

Verdien €100,- terug

Bedenk een betere naam voor de term Gelukskunde. Krijgt jouw voorstel de meeste stemmen in een creatieve ronde tijdens de cursus, dan maken we €100,- terug naar je over. Voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat je deelneemt aan de hele cursus.

Meer informatie over de cursus, de data en kosten kun je vinden op Cursus De Wetenschap van Geluk.
Je kunt je ook inschrijven voor alleen één of meerdere middagprogramma(s). Ik zie je dan graag aan tafel tijdens de lunch om 12:00 uur.

cursus de wetenschap van gelukEr is veel ruimte voor dialogen, bezinning en vragen. De dagen zijn uitstekend in balans door theorie, ervaren, oefenen, bewegen en ruimte voor jezelf. De dagen zijn inclusief lunch, koffie en thee.

Klik hier voor alle informatie over de cursus. Neem gerust contact op als je wil afstemmen of de cursus geschikt is in jouw situatie, we helpen je graag.

We lezen graag je reactie

Dankjewel voor je reactie!