Hieronder geven we een overzicht van de diensten die we aanbieden om je te helpen meer geluk te ervaren OF/en anderen te helpen meer geliuk te ervaren.

Heb je hulp nodig om te besluiten of wij jou, jouw team of organisatie kunnen ondersteunen?  Vraag een 1-op-1-gesprek met ons aan waarin we je helpen om helder te krijgen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Stuur gerust een bericht of bel ons via 0638502835.

 

GRATIS BOEKJE: JOUW KOMPAS VOOR JOUW LEVEN

Maak gratis en zonder verplichtingen kennis met het 3Z-model en enkele onderdelen uit de cursussen die wij aanbieden. Dit boekje helpt je direct een beter leven te leven en je eigen koers te varen. Het is jouw kompas van jouw leven.

Wil je een beter leven en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Dan is dit gratis boekje echt iets voor jou. >> Lees verder…

Onlinecursus: De kunst van een goed leven

Deze cursus is binnenkort Beschikbaar!

Wil je lekker makkelijk op je eigen tijd en tempo een cursus volgen die jouw leven mooier maakt? Wil je je ontwikkelen en groeien? Dan is deze online cursus echt iets voor jou.

 

ONLINE individueel traject voor een zinvol en plezierig leven

Wil je graag thuis, in je eigen vertrouwde omgeving, leren? Wil je graag meer uit je leven halen? Loop jij tegen vraagstukken aan? Heb je een behoefte die je niet kunt vervullen? Wil je op jouw tempo begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling? Denk je dat er meer uit je leven te halen is, maar je weet niet precies wat of hoe? Wil je meer geluk in je leven ervaren? Wil je meer creativiteit in je leven? Dan is online coaching van de Happiness Academie Nederland echt iets voor jou. Je leert het LifeArt-model, het 3Z-model en het Yondering-model die je duurzaam helpen om het beste uit je leven te halen en blijven halen. Het werkt aanstekelijk als je deze kennis bezit! >> Lees verder…

 

CURSUS: DE KUNST VAN EEN GOED LEVEN

Iedereen wil gelukkig zijn. Geluk is volgens recent wetenschappelijk onderzoek voor ongeveer 50 procent voor iederéén maakbaar. Je hebt je eigen geluk dus in de hand. In deze cursus van 7 dagen ontdek je wie je beste zelf is en wat je doet om een goed leven te leven. Door intensieve begeleiding ga je echt stappen zetten die duurzaam zijn. Na de cursus ontvang je begeleiding in jouw traject!

Ben je toe aan minder stress, een betere gezondheid, diepere relaties en meer (werk)plezier? Dan is deze cursus echt iets voor jou. >> Lees verder…

7-daagse cursus: DE ONTDEKKINGSWEEK

Zeven dagen ga je werken aan je beste leven op een prachtige locatie in Nederland of in het buitenland. Zeven dagen wordt je verzorgd en neem je deel aan een zeer compleet en uniek programma. Je besteedt uitgebreid tijd aan je persoonlijke ontwikkeling, creatief denken, je doelen in je leven, je bijdrage aan de wereld, wat voor jou geluk is en wat jou gelukkig maakt. Je leert het LifeArt-model, het 3Z-model en het Yondering-model die je duurzaam helpen om het beste uit je leven te halen en blijven halen. Het werkt aanstekelijk als je deze kennis bezit! >> Lees verder…

spreker, lezing en/of keynote

Ben je op zoek naar een spreker op het gebied van gelukskunde, persoonlijke ontwikkeling, creatief denken of de kunst van het goede leven? Stuur je bericht of bel ons via 0638502835.